Paradajková polievka s kokosom, 28g_1.6b

Kód: 195465
2,80 € 2,33 € bez DPH
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Paradajková polievka s kokosom obsahuje iba 78 kalórií, je 100% prírodná a zdraviu prospešná.

Polievka obsahuje prírodné prebiotiká a vlákninu, ktorá priaznivo pôsobí na črevnú mikroflóru, udržuje telo štíhle a pleť svieža. Produkt neobsahuje transmastné kyseliny, konzervanty, farbivá a lepok.

Polievka je ideálna na obed alebo večeru, ale aj na desiatu. Ľahké vrecká si môžete ľahko vziať na výlet, služobnú cestu alebo iné cesty. Nie je nutné variť: stačí zaliať vodou a polievka je hotová.


Zloženie: paradajkový prášok – 23 %, kokosová múka – 15 %, jablčná vláknina – 10 %, slnečnicový lecitín-emulgátor, kúsky paradajok – 7,3 %, zemiakové vločky, prášok z topinamburu – 6,5 %, maltodextrín zmes (paprika, cibuľa, mrkva, paradajky, kôpor, cesnak), mrkvová šťava – 2,9 %, soľ, kúsky mrkvy – 2,5 %, pektín-zahusťovadlo, cesnak, psyllium, kvasnicový extrakt.


Výživové hodnoty (1 porcia (28 g)): Energetická hodnota kJ/kcal - 327 kJ / 78 kcal, Tuky - 2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy - 10,6 g, z toho cukor 1 g, Bielkoviny - 2,3 g, Soľ - 0,7 g, Vláknina - 5,47 g.
Výživové hodnoty (100 g): Energetická hodnota kJ/kcal - 1177 kJ / 280 kcal, Tuky - 7,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy - 38,16 g, z toho cukor 3,6 g, Bielkoviny - 8,28 g, Soľ - 2,73 g, Vláknina - 19,72 g.

 

Návod na použitie: Obsah 1 sáčku zmiešajte so 150 ml vriacej vody, dôkladne premiešajte. Po 2-3 minútach je produkt pripravený na použitie. Po otvorení ihneď spotrebujte.
Skladujte: na suchom a chladnom mieste pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu <75 %.
Krajina pôvodu: Rusko
Distribútor: ISTA CORPORATION, s.r.o, Pobrežná 370/4, 186 00 Praha 8, Česká republika

BALENIE: 28 g

Dodatočné parametre

Kategória: Výživové doplnky a doplnky stravy
Body: 1.6

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: