Ženské zdravie závisí od vložiek, ktoré používame

Zase tie moje dni, povzdychneme si mnohé každý mesiac. Pravdou však je, že menštruácia je pre ženu zásadným ukazovateľom ženského zdravia. 

Bežne dostupné vložky

Možno ste už o tom počuli, no mnohé z vás o tom budete teraz čítať prvýkrát. Vložky, ktoré si kupujete v drogérii, sú vyrobené z odpadového materiálu, z plastov. Pri chemickej úprave vložiek sa používa sirouhlík, kyselina sírová, chlór alebo hydroxid sodný. 

Tieto látky prenikajú do tela ženy a spôsobujú vedlajšie účinky ako sú nevoľnosť, zvracanie, bolesti hlavy, hrudníku a podobne. Mávate jeden so spomenutých príznakov? Je pravdepodobné, že je to práve kvôli nesprávnemu výberu vložiek. A to ešte nie je všetko. Vložky a tampóny sú bielené za prítomnosti chlóru, čo vyúsťuje tvorbe dioxinu, ktorý je spájaný s oslabením imunitného systému. Farebné vložky s parfumovanou vrstvou, nám ženám koniec koncov spôsobia viac nepríjemností, ako úžitku.

 

photo-1512080701059-1cbffe38d1c9 

 

Čo môžem urobiť pre svoje zdravie?

Každá z nás poznáme naše špecifické potreby ohľadom výberu veľkosti či tvaru, no pri kúpe tých správnych dámskych vložiek by sme práve mali dbať na zloženie a materiál, z ktorého sú vyrobené. Ako si teda správne vybrať?

Tiež som dlhé roky používala len klasické vložky z drogérie. Tak ako mnohé z nás som nebola informovaná a používala som vložky, ktoré používali ženy v mojom okolí. V istých štádiach som mávala nevoľnosť, veľké bolesti brucha či krížov, v iných obdobiach som pociťovala nervozitu či bolesti hlavy. Tomu je ale koniec.

 

pexels-photo-847483

 

Na odporúčanie som vyskúšala práve vložky, ktoré neobsahujú vyššie uvedené škodlivé látky. Našla som na trhu dámske vložky, vyvinúté na základe tradičnej čínskej medicíny, ktoré sú vyrábané pomocou špičkovej technológie spracovaním bylín pochádzajúcich z jedného najčistejších miest sveta, z Tibetu a Altaja.

Dámske vložky tejto značky sú vyrobené z prírodnej bavlny a sú navrhnuté tak, že majú vyššiu mieru absorbcie vody. Práve tento povrch zabraňuje vzniku svrbenia, pálenia a vzniku podráždenia.

Navyše tieto hygienické vložky obsahujú vysokú koncentráciu účinných látok, ktoré telo príjme z týchto vložiek. Málokto vie, že používaním bavlnených bylinných vložiek od TianDe detoxikujú vaše telo a teda napomáhajú vylučovaniu toxínov von z tela. 

 

photo-1491438590914-bc09fcaaf77a

 

Tieto vložky nie sú vhodné len pre ženy, ale v určitých prípadoch ich môžu používať aj muži. Vložky pôsobia cez najdôležitejší energetický bod u ženy na naše vnútorné pohlavné orgány. Tieto vložky obsahujú špeciálne zloženie až 39 druhov bylín, ktoré sú veľmi účinné a ktoré prenikajú cez lymfu, krvné cestu až do vnútorných orgánov ženy, kde hoja, harmonizujú a pomáhajú zmierňovať nepríjemné "ženské problémy". Po použití vložiek od TianDe som pochopila, že si vložky z drogérie ja už nikdy nekúpim. 

 

S čím vám môžu vložky TianDe pomôcť?
1. Menštruácia – bolestivá alebo nepravidelná
2. Predmenštruačný syndróm
3. Inkontinencia – únik moču
4. Zápal močových ciest a obličiek
5. Infekcie – výtoky a mykózy
6. Menopauza
7. Myomy a cysty
8. Podpora tehotenstva – neplodnosť
9. Hojenie po pôrode
10. Hemeroidy