To najlepšie pre vašu rodinu je Moje TianDe

KOZMETIKA TIANDE ČERPÁ SÍLU Z BYLÍN ALTAJE, TIBETU A ČÍNY

Produkty TianDe vychádzajú zo starých tradičných prírodných receptúr, ktoré ľudstvo liečia podľa východných kultúr už vyše 5000 tisíc rokov. Na základe altajskej, tibetskej a čínskej medicíny a postupov kombinácia aktívnych zložiek harmonizuje telo ako aj psychický stav človeka. Mnohé výrobky obsahujú väčší počtet účinných látok ako je bežné v našom zdravotníctve.
 

ZDRAVÁ ALTERNATÍVA

Produkty podľa originálnych, tisíce rokov starých receptúr Tibetu, Číny a Altaja pôsobia komplexne, harmonizujú a čistia telo, stimulujú bunky nášho tela znovu k činnosti a dodávajú energiu. Pomáhajú podporiť imunitu a bunkovú obnovu tela. Účinne odstraňujú bolesť a rieši problémy s pokožkou, vlasmi, zubami a celulitídou. Pomáhajú podporiť funkciu vnútorných orgánov a obehového systému.

 

ŠOKUJÚCA ÚČINNOSŤ

Pôvodná receptúra je založená na tradičnej čínskej medicíne. K spracovaniu sa ale používa moderná západná technológia a nanotechnológie. Produkty TianDe obsahujú až 30% účinných látok (oproti maximálne 5% v bežne dostupnej kozmetike). Vysoká kvalita produktov TianDe je potvrdená medzinárodnou certifikáciou ISO 9001:2000. Kozmetika TianDe nie je testovaná na zvieratách a má navyše GMP (Good manufacturing practice - Správna výrobná prax - Certifikát GMP je udelovaný iba výrobcom, ktorí dodržujú tzv. podmienky správnej výrobnej praxe.

 

altaj_1 (1)

 

UNIKÁTNE ZLOŽENIE

Produkty TianDe majú vo svojom zložení vzácne prírodné ingrediencie z liečivých rastlín, éterických olejov, minerálov a ďalších unikátnych zložiek (ženšen, zázvor, aloe, slimačí mucín, hadí tuk, vzácne hríby či hodváb, biozlato, koloidné striebro, perly, fucoidan a mnohé ďalšie).

 

SKVELÉ CENY A BONUSY

Produkcia TianDe zaručuje vysokú kvalitu za nízku cenu. Všetkým registrovaným zákazníkom totiž ponúkame možnosť nákupu za distribútorské ceny a možnosť získania skvelých bonusov. Registrujte sa tu. S produktami TianDe si môžete za zlomok ceny dopriať starostlivosť porovnateľnú s profesionálnym ošetrením v kozmetickom salóne, wellness či terapeutickou liečbou.


Tiande atívne zložky (1)

 

KAŽDÝ DEŇ SA K MOJE TIANDE PRIDÁVAJÚ STOVKY ĽUDÍ, ABY ZÍSKALI:

>> ZDRAVIE, krásu a mladosť pre celú svoju rodinu

>> VÝHODNÉ CENY a odmeny za nákupy, darčeky a bonusy

>> OSOBNÉ PORADENSTVO zdarma

>> PASÍVNY PRÍJEM a možnosť profesionálnej spolupráce