Zubná kefka "Bambusové uhlie" pre krásne biele zuby_5.5b

Kód: 980175
7 € 5,83 € bez DPH
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Zubná kefka "Bambusové drevené uhlie" pre belosť Vašich zubov

Zubná kefka pre snehobiely úsmev.

Zubná kefka "Bambusové drevené uhlie" s veľmi tenkými štetinami s dreveným uhlím jemne čistí, leští sklovinu zubov a masíruje ďasná, je vhodná pre uživateľov so zvýšenou citlivosťou zubov a oslabených ďasien. Odstraňuje bakteriálne povlaky i na ťažko dostupných miestach. Je výborná pre osoby s precitlivenou zubnou sklovinou. Vzhľadom k zvýšenej mäkkosti a jemnosti štetín nespôsobuje zubom žiadné poranenia a čo viac bezbolestne zvládne svoju úlohu. Môže preniknúť do najneprístupnejších miest pre dôkladné čistenie. 
Dezinfekcia - uhlie má silný antibakteriálny efekt, vracia prirodzenú belosť zubov, pomáha zbaviť sa nepríjemného zápachu, "priťahuje" baktérie a povlak. Väčšieho výsledku tiež dosiahnete, vďaka používaniu zubných  past a gélov od TianDe.

POSTUP:

Zubná kefka by mala byť vymenená, keď budú štetitny deformované. Životnosť zubnej kefky by nemala presiahnuť 2-3 mesiace. 

AKTÍVNE ZLOŽKY:


Aktívne uhlie 
je jedinečný prírodný materiál, pre absorpciu baktérií a antiseptických látok. Funguje ako veľmi mäkká abrazíva, je schopný odstrániť povlak a napomáha obnoveniu prirodzenej belosti zubov.

Dodatočné parametre

Kategória: Pre zdravie
Body: 5.5

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: