ŽENSKÁ ENERGIA (Bylinná zmes pre ženy + Bylinné vložky "Energia bylín" (intímne,denné,nočné) + Bylinná vložka "Energia života" - 5x + Volupta pre ženy)_45.3b

Kód: AZENSKA ENERGIA -45.3B
58,80 € 49 € bez DPH
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

123913+61901+61902+61903+63601-5x+65301

 

Dámska denná vložka tianDe Energia bylín chráni ženu, nie oblečenie!

Séria bylinných vložiek "Energia bylín" sa odporúča ako podpora liečby gynekologických ochorení, pri výraznom prejave zápalových procesov, vrátane kandidózy, k prevencii gynekologických problémov, normalizácii hormonálneho stavu, zlepšení kvality života. Zloženie vložky bolo vyvinuté na základe skúseností z tradičnej čínskej medicíny.

Receptúra dámskej prírodnej vložky obsahuje výťažky zo 49 bylín: kurkumovník, angelika čínska, vanilka, archangelika lekárska, deväťsil, mäta, zemolez, koreň prerastlíku, smilax, jarva, pazvonček chlpatý, borneol, aksamít, šabrina pošvatá, puškvorec obyčajný a ďalšie.

Celý popis jednotlivých vložiek nájdete tu: Energia bylín intímne vložkyEnergia Bylín denné menštruačné vložkyEnergia Bylín nočné menštruačné vložky

 

 

Intenzívna bylinná vložka Energie Života

Vložku je vhodné používať v období zotavenia po liečení gynekologických ochorení alebo v pooperačnom období. Tiež je možné používať vložku ako podporu liečby zápalu močového mechúra a hemeroidov.

Fytovložka energia života obsahuje komplex z 38 liečivých bylín, ako sú angelika čínska, koreň zázvoru, požlt farbiarsky, sladké drievko, žihlava, skorocel, divoký harmanček, živica myrhy, mäta prieporná, kurkuma, extrakt jarvy lekárskej, extrakt z aloe vera, zmes esenciálnych olejov, extrakt z koreňa rdesna mnohokvetého,  extrakt z koreňa pivonky a daľšie byliny.

 

 

Potešenie do postele: prebuď svoju zmyselnosť s intímnym gélom Volupty +

Volupty + je intímny lubrikačný gél prírodného zloženia, ktorý pozitívne pôsobí na mechanizmy pohlavného vzrušenia. Tento prírodný lublikant má zosilňujúce účinky, jeho pôsobenie je založené na vysokej koncentrácii aminokyseliny L-arginín - Donator oxidu dusného. Intímny gél tiež podporuje normálnu mikroflóru intímnych partií ženy.

 

 

Bylinná zmes s angelikou čínskou a túžobníkom pre ženy

Špeciálne vybraná kombinácia bylín pomáha k udržaniu normálnej činnosti ženského urogenitálneho systému, prispieva k normálnej funkcii krvného systému a imunity ženy. Bylinná zmes pomáha zvyšovať duševnú a fyzickú kondíciu a tiež prispievá k udržovaniu pohodlia pred a v priebehu menštruácie.

Bylinná zmes sa používa:

- Pri hormonálnych a metabolických poruchách v organizme

- Pri nízkej imunite

- Pri padaní vlasov

- Pri problémoch v mliečnej žlaze

- Pri zväčšených lymfatických uzlinách v podpaží

- Pri výtokoch z bradaviech

- Pri bolestiach pŕs, zväčšeniu objemu prsných žliaz

- Pri fybrocystickej mastopatii pŕs

Obsahuje: angeliku čínsku, lopuch väčsí, tužobník, pamajorán obecný, oman, srdečník sibírsky, lékoricu, hermanček lekársky.

Dodatočné parametre

Kategória: Sady a balíčky
Body: 45.3
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
0x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: