Fluid (sérum) na očné viečka Ocean Riches , 25ml_14.0b

Kód: 16002
20 € 16,67 € bez DPH
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Fluid na očné viečka Ocean Riches

Svieži pohľad na počkanie

Pokožka okolo očí, ako prvá prezradí Váš vek. Prečo? Je přibližne 6 krát tenšia, než pokožka na iných častiach tváre, preto je náchylnejšia voči podráždeniu a dehydratácii. Veľká koncentrácia mimických svalov vedie k rychlému výskytu vrások.

Fluid na očné viečka Ocean Riches navyšuje obsah vody v pokožke, výrazne zmierňuje opuchy, kruhy a únavu v tejto veľmi citlivej oblasti. Zaistí liftingový efekt a vypína očné viečka. Osviežujúci očný fluid dodáva hĺbkovú revitalizáciu pokožky, poskytuje hydratáciu, vypína pokožku, spevňuje ju a minimalizuje vrásky. Obsahuje výťažok morského ježka, ktorý má silný omladzujúci účinok a efektívne bojuje s vráskami. Chráni proti vonkajším negatívnym vplyvom a posilňuje odolnosť, prirodzenú pružnosť a pevnosť pleti.

Vďaka nemu jemná pokožka očných viečok znovu získa tónus, pružnosť, zmiznú opuchy a povädnutosť spôsobená vekom. 

POUŽITIE:
Prípravok jemne vklepkajte do pokožky v okolí očí.

AKTÍVNE ZLOŽKY:

Hyaluronát sodný - intenzivne zvlhčuje pokožku, zvyšuje turgor, vyhladzuje pokožku. Vyhladzuje jemné vrásky, zlepšuje mäkkosť a pružnosť pokožky.

Trehalóza - Plant polysacharidu pre zachovanie vlhkosti v koži a vyhladenie vrások. Tak je koža pružnejšia.

Mořský ježek

Morský ježko - výťažok z morského ježka má silné omladzujúce účinky. Vďaka bohatému zloženiu komponentov má neuveritelne silné regeneračné účinky na pokožku. Navracia tónus, pružnosť, redukuje opuchy a ochablosť spôsobenú vráskami.

komplex Liftonin
Komplex PF SC-GLUCAN - je to očistený beta glukan získaný z podhubia Schizophyllum commune. Skľudňuje pokožku po spálení na slnku, stimuluje syntézu kolagénu, podporuje obranné funkcie pokožky. 

Dodatočné parametre

Kategória: Krásna tvár
Body: 14.0

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: