Čokoládový proteínový koktejl s guaranou, 300g_22.0b

Kód: 195450
37 € 30,83 € bez DPH
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Vyčítate si, že máte po večeroch chuť na sladké? Snažíte sa zhodiť niekoľko kíl navyše a získať dokonalú postavu? Alebo sa aktívne venujete športu a chcete dosiahnuť maximálne výsledky?

Teraz je dosiahnutie všetkých vytýčených cieľov nielen jednoduchšie, ale nebude nutné si zakazovať ani chuť svojho obľúbeného dezertu. Čokoládový proteínový kokteil-mix predstavuje dokonalú kombináciu chute a úžitku. Obsahuje kvalitné bielkoviny v optimálnom pomere: 55% srvátkového a 45% slnečnicového proteínu.

Bez GMO, sóje, gluténu, cukru, konzervantov, zosilňovačov chuti, farbív a syntetických doplnkov - produkt obsahuje maximálne množstvo prírodných zložiek, vrátane aminokyselín. Príjemnú chuť tomuto koktejlu dodáva prírodné sladidlo - výťažok zo stévie.

Jedna porcia obsahuje 11 gramov bielkovín a iba 50 kcal. S týmto kokteilom získate optimálnu váhu s prínosom pre vaše zdravie!

Fitnes výzva pre krásnu postavu! Pomáha posunúť telesnú váhu z „mŕtveho bodu“, dáva impulz k jej zníženiu. Koktejl je obohatený o hyaluronát sodný, ktorý podporuje krásu a mladosť zvnútra. Zlepšuje produkciu kolagénu, podporuje zdravie kĺbov a zvlhčuje pokožku.

Pre koho je určený tento kokteil-mix?

  • Pre tých, ktorí chcú schudnúť min. 2-3 kilogramy a znovu pocítiť príval energie a zdravia.
  • Pre ľudí, ktorí majú často chuť na sladké - aktívne zložky čokoládového proteínového kokteil-mixu od TianDe tlmia pocit hladu a potláčajú chuť na sladké.
  • Pre športovcov (profesionálnych aj rekreačných). Koktejl-mix obsahuje prírodné aminokyseliny, vrátane optimálneho množstva tých najdôležitejších, potrebných pre formovanie postavy - BCAA. Tento komplex aminokyselín - leucín, izoleucín a valín podporuje telo pri strese a zvýšenej záťaži. Aminokyseliny BCAA sú počas tréningu palivom a po ňom ako prvé prichádzajú na pomoc pre regeneráciu svalových vlákien a zmiernenie pocitu únavy.
  • Pre tých, ktorí sa nevedia pohnúť z mŕtveho bodu na ceste k vytúženej hmotnosti. Čokoládový proteínový kokteil-mix poskytne potrebný kopanec k zníženiu hmotnosti.
  • Pre mladých ľudí / študentov. Čokoládový proteínový kokteil-mix obohatí ich jedálny lístok o potrebné bielkoviny.
  • Pre seniorov. V ich jedálničku je spravidla nedostatok živočíšnych bielkovín, čo tento mix môže napraviť.
  • Pre všetkých. Bielkoviny sú základným stavebným materiálom nášho organizmu.

POUŽITIE: Pomocou mixéru alebo šejkru dôkladne premiešajte 2 lyžice (20g) s 200 ml odtučneného mlieka izbovej teploty.


TIP: Začnite čokoládovým proteínovým mixom, pokračujte jahodovým, ktorý eliminuje škodlivé látky zopdovedné za priberanie a prítomné v organizme. Tretím v poradí je brusnicový mix, ktorý okrem znižovania nadváhy podporuje aj kardiovaskulárny systém a nakoniec Ice-cream mix, ktorý podporuje kĺby.


HMOTNOSŤ: 300 g

Zloženie: mliečna srvátková bielkovina, bielkovina z tekvicových semien, bielkovina zo semien konopia siateho, kakaový prášok, guarová guma (zahusťovadlo), ovsená vláknina, xanthanová guma (zahusťovadlo), potravinárska aróma: čokoláda, lecin, vanilín, výtažok zo semien guarany (obsahuje 10 % kofeínu),  L-karnitín L-tartát, staviolglykosidy (sladidlo), oxid kremičitý (protispekavá látka), soľ, kyselina askorbová (antioxidant), hyaluronát sodný, pikolinát chromitý.

Upozornenie: možná individuálna neznášanlivosť jednotlivých zložiek.
Skladujte: na suchom mieste, chránenom pred priamym slnečným žiarením, pri teplote neprekračujúcej +25°C, relatívnej vlhkosti vzduchu < 70 %. Po otvorení uchovávajte v pevne uzavretej nádobe na suchom, chladnom mieste. Spotrebujte počas jedného mesiaca.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Číslo šarže: viď obal.
Krajina pôvodu: Rusko.
Výrobca: LLC “Integraciya”, 112a E. Alekseyevoi Street, Barnaul, 656019, Rusko. Tel: +7-3852-555-035
Dovozca: ASTI Group LLC, 5 Z?rdu str., Riga, LV-1083, Latvia, +37127030599.
Distribútor: ISTA CORPORATION, s.r.o., Pobřežní 370/4, 18600 Praha 8, ČR

Dodatočné parametre

Kategória: Pre zdravie
Body: 22.0

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: