Boj proti celulitíde!

O ČOM TO CELÉ JE?

Celulitída vzniká ako dôsledok poruchy krvnej a lymfatickej mikrocirkulácie v tkanive. Tá spôsobí zmeny podkožného tukového väziva, pri ktorých dochádza ku strate pružnosti a kvality kože a zvýšenému ukladaniu tuku do podkožia. Tam sú tukové bunky vytlačované proti povrchu kože a vytvárajú tak na nej nevzhľadné jamky podobné pomarančovej šupke. Na jej vzniku se podieľajú predovšetkým zmeny hormonálnych hladín, často sa objavuje u žien a dievčat v období dospievania, v tehotenstve, po pôrode alebo v dôsledku hormonálnej nerovnováhy.

 

Za jej vznikom môžu však stáť i genetické predpoklady. V iných prípadoch je taktiež zapríčinená sedavým spôsobom života, nesprávnou stravou a hromadením škodlivých látok v tele. Ďalšími faktormi môžu byť fajčenie, nedostatočný pitný režim či dlhé státie.
 
Ženy celulitídou trpia viacej, než muži, čo je spôsobené prevažne tým, že majú v postihnutých oblastiach oveľa tenšiu kožu a viacej se im tu ukladajú tuky. Môže za to ženský hormón estrogén, ktorý je protichodný voči vitamínu E, ktorý podporuje obeh krvi, a tiež voči vitamínu B6, ktorý má močopudný účinok a odstraňuje zadržovanie tekutín v tkanive.
 
 
1544303639
 
 
Pokiaľ patríte k tým, ktoré sa chcú celulitíde vyhnúť, a užívate hormonálnu antikoncepciu, tak spozornite, pretože tieto pilulky obsahujú práve veľmi vysoké množstvo hormónu estrogen. Aj keď za vznikom celulitídy stojí tiež vek a nadváha, postihuje i mladé a štíhle ženy. Najčastějšou príčinou je nedostatok pohybu a sedavé zamestnanie.
 
Ako čistička, ktorá z nášho tela odvádza škodlivé látky, funguje náš lymfatický systém. Lymfa potrebuje prúdiť, a pretože nemá svoju vlastnú pumpu, podobne ako má krvný obeh srdce, je pre ňu nevyhnutné, aby se telo pohybovalo. Tohoto rozpohybovania môžete docieliť napríklad rýchlou chôdzou, behom, plávaním či tancom. Doporučuje sa tiež úprava jedálničku a dodržiavanie pitného režimu. Unikáte produkty TianDe, ktoré zrýchľujú krvný obeh a lymfatický systém, rozpúšťajú tukové bunky a majú drenážny efekt (odvádzajú prebytočnú vodu) Vám v boji s celulitídou zaručene pomôžu.

 

1. DETOX

Pre podporu boja s celulitídou zvážte užívanie čaju Tibetský zberr a celkový detox organizmu.

 

2. DO SPRCHY

ZOŠTÍHĽUJÚCÍ SPRCHOVÝ GEL CITRUS AROMA Z RADY SPA TECHNOLOGY umožní zahájiť boj proti celulitíde priamo v sprche! Jeho mimoriadne jemné zloženie bez sulfátov, parabenov a umelých aromatík šetrne zbavuje pokožku nečistôt, dodáva jej mäkkosť, jemnosť a hodvábny vzhľad. Prírodný kofeínový komplex zoštíhľujúceho gélu s výťažkami z konžskej kávy, zeleného čaju, guarany a orechů kolovníka má na pokožku tonizujúcí účinok. Kofeín aktivuje látkovú výmenu v bunkách, výsledkom je vypnutejšia, hladšia, pružná a vyrovnaná koža. V zložení zoštíhľujúceho gélu je zastúpena tiež pomarančová silica, ktorá sa podieľa na vzniku kolagénových vlákien, podporuje napätie a pružnosť pokožky a účinkuje ako aromaterapia. Provitamín B5 hydratuje a prispievá k regenerácii kože. Zoštíhľujúci sprchový gel Citrus Aroma pokožku nielen šetrne čistí, ale tiež ju ideálne pripravuje na ďalšie procedúry zamerané na boj s celulitídou a svojím pôsobením významne zvyšuje ich účinok.
 
 
SPA TECHNOLOGY RUKAVICE  sa vyznačuje špeciálnym "zrnitým" úpletom, ktorý poskytuje ideálnu očistu kože v domácich podmienkach. Vďaka dodatočnému masážnemu efektu dochádza ku stimulácii krvného obehu, drenáži podkožného tkaniva, zníženiu efektu "pomarančovej kože". Po procedúre peelingu je koža bezchybne hladká, pevná, ľahko dýcha, lepšie prijíma následne používané kozmetické prípravky.
 
 
TELOVÁ SOĽ GRAPEFRUIT  obsahuje 70% morskej soli. Extrakt z grapefruitu má priaznivý účinok na vypnutie, zmäkčenie a vyhladenie pokožky. Jeho svieža vôňa, doplnená o pikantnú horkosť, posiľňuje a zvyšuje náladu. Drobné mäkké kryštály jemne odstraňujú odumreté kožné bunky a stimulujú regeneráciu. Soľ aktivuje krvný obeh, odstraňuje toxíny, zvyšuje tonus pleti a elasticitu a má anticelulitídny účinok. POUŽITIE: Masážnymi pohybmi naneste soľ na mokré telo. Dôkladne opláchnite vodou.

 

3. PO SPRCHE

Na čistú rozohriatu pokožku problémových partií naneste masážnymi pohybmi gél alebo krém proti celulitíde - sú zoradené podľa “pálivosti” - najlepšie výsledky dosiahnete striedaním chladivého a hrejivého efektu: LIPOLYTICKÝ GEL NA CELULITIDU SPA TECHNOLOGY - chladí. Lipolytický gél na celulitídu viditeľne znižuje efekt „pomarančovej kože“ na pokožke problematických oblastí, napomáha rýchlemu odbúravaniu tukového tkaniva, vyrovnáva reliéf pokožky, zvyšuje jej pružnosť a napätosť. Súčaasťou lipolytického gélu je unikátna kombinácia prírodných zložiek: rastlinný koktejl zo 4 najbohatších prírodných zdrojov: kofeinu – výťažku z konžskej kávy, zeleného čaju, guarany a orechov kolovníka, ktoré rozpúšťajú tuk a zlepšujú stav ciev. Zloženie je obohatené o organickú síru dôležitú pre tvorbu kolagénu, aby bola pokožka následne pružná a hladká, a tiež citrusové silice a mentol. Vďaka mentolu prípravok disponuje tzv. kryo efektom a môže sa používať na „chladivé“ zábaly. POUŽITIE: Naneste 1-2krát za deň na problematické partie pokožky a masírujte, pokiaľ se gél úplne nevstrebá. Prípravok nie je potrebné umývať. Ideálny je zábal po sprche na jednu hodinu. Najväčší efekt docieliite, ak budete výrobok používať po dobu 21 dní.
 
 
49014_724__vyrp11_715zestihlujici-sprchovy-gel
 
 
POVZBUZUJÍCÍ KRÉM PRE DOKONALÉ STEHNÁ - hreje. Nezabúdajte, že vzhľad zadku a stehien do značnej miery závisí na stave pokožky. Pokiaľ je pokožka v kondícii a dobre hydratovaná, hrbolčeky na jej povrchu sú omnoho menej viditeľné. Avšak pri strate pružnosti a elasticity sa ""pomarančová koža"" objaví v celej svojej kráse. S touto úlohou sa skvele vysporiada prírodné rastlinné zloženie povzbudzujúceho krému pre dokonalé stehná od TianDe. Prípravok cielene pôsobí na nedokonalosti pokožky a napomáha k dokonalej postave. POUŽITIE: Naneste povzbudzujúci krém na problematické partie a počkajte, než sa prípravok vstrebá. Pre posilnenie účinku priložte na stehná potravinovú fóliu, oblečte si upnuté športové legíny a pusťte se do cvičenia.
 
 
KRÉM NA CELULITÍDU S OLEJOM Z CHILLI PAPRIČIEK - silne hreje. Aktívne zložky krému pôsobia súčasne na celulitídu vodného i tukového typu, aktivujú proces lipolýzy (spaľovanie tukov) a zlepšujú odvodnenie (odstránenie prebytočnej tekutiny) v problémových oblastiach. Výsledkom je, že pokožka získa späť svoj tonus, stáva sa pružnou a hladkou, objem problémových oblastí sa zmenší o niekoľko centimetrov. Tip: Použite vždy len malé množstvo krému, inak pocit "rozpúšťania" tukov pocítite veľmi intenzívne.
 

 

 

Príroda k nám ženám nebola vždy fér a v mnohých smeroch to máme ťažšie aj v starostlivosti o postavu. Väčšina žien vie, že celulitída sa môže objaviť na každom type postavy. Ženy trápi na nohách, zadku, stehnách a bokoch. Pri celulitíde nemusí záležať na tom, či je žena fit alebo nie, má nadváhu alebo je chudá. Existujú ale účinné spôsoby, ako obmedziť či odstrániť prejavy navonok a napokon celulitída zmizne. 

 
Zostavili sme špecifický balíček pre krásne telo bez celulitídy, ktorý nám ženám napomôže v boji proti pomarančovej pokožke.
 
Ak by Ste potrebovali poradiť, neváhajte nás kontaktovať na info@mojetiande.sk a my Vás spojíme so ženami, ktorým TianDe napomohlo k obmedzeniu či zbaveniu sa celulitídy.